woensdag 30 mei 2007

Datums prikken

Als er iets in deze tijd lastig is om voor elkaa te krijgen is het wel om een afspraak gepland te krijgen. Zo af en toe ben ik zo dankbaar dat ik gebruik kan maken van de diensten van een tweetal bijzonder aardige collega's die de taaie klus van het mailen en bellen en afstemmen voor hun rekening nemen. Toch kan dat makkelijker.
Ik kreeg vandaag een mailtje met daarin een verwijzing naar Doodle. Na en nogal ouderwets keuzescherm voor een taal kom je in een menu waarin je afspraken kunt plannen. Je geeft daarin je eigen mogelijkheden op. Het leuke is, dat je een mailtje met een link kunt sturen naar anderen die daar hun mogelijkheden aan toe kunnen voegen.

Zelf maak ik altijd gebruik van de onvolprezen Datumprikker. Nadeel hierbij is wel, dat je eerst een adresboek moet aanleggen voordat je bijeenkomsten kunt plannen. Maar als je dat eenmaal gedaan hebt is het makkelijk om voor allerlei groepen bijeenkomsten te plannen, mensen een herinnering te sturen en te informeren over de uiteindelijke afspraak.
En als je het niet erg vindt om je inlognaam en wachtwoord van deze site te delen met die twee aardige collega's heb je eindeloos veel mogelijkheden...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reacties zijn welkom