vrijdag 28 oktober 2011

Help ... #durftevragen

Wie kan me helpen?

Ik ben een tijd geleden verhuisd van Weblog naar Blogger. Meteen maar een domeinnaam geregistreerd: www.onderwijsvanovermorgen.nl en met wat hulp van buiten de weblog gekoppeld aan dat domein.

Nu zit ik met het rare fenomeen dat het domein bij mij thuis niet zichtbaar is, zowel in Explorer, Chrome en FireFox krijg ik de melding dat de website niet gevonden kan worden. Op mijn iPad werkt het weer prima. Ik heb al een keer chattend met Willem Karssenberg het een en ander geprobeerd en toen de zaak aan de praat gekregen door de cache van de verschillende browsers leeg te maken. Dat werkte ... totdat de computer werd uitgezet. Sindsdien krijg ik elke keer als ik probeer mijn domein te benaderen diezelfde foutmelding weer. Het leegmaken van de cache helpt niet meer.

Maar zit ik met mijn dongeltje in de trein: dan werkt het weer als een tierelier. Mijn voorlopige conclusie was dan ook: er is iets in mijn netwerk thuis dat niet klopt.
Vanmiddag kreeg ik een mailtje van een collega op kantoor: jouw blog werkt niet. Ik zat bij Seats2Meet te werken en ook daar kreeg ik weer de foutmelding.
Inmiddels zit ik weer in de trein te dongelen en heb ik weer geen probleem.

Ra ra, wat is hier aan de hand? Wie weet wat ik hier aan kan doen?

1 opmerking:

  1. Zit nu te denken aan een hosts bestand dat in een systeemdirectory van windows zit op jouw systeem.

    BeantwoordenVerwijderen

Reacties zijn welkom